Jobb

speciallärare/specialpedagog F-6

Just nu söker vi dig som vill arbeta som speciallärare/specialpedagog på vår fantastiska skola. Du ska vara legitimerad grundskollärare med speciallärarexamen, alternativt specialpedagogexamen.

Du är väl insatt i skolans styrdokument och utgår från att elever vill och kan lyckas utifrån sina förutsättningar. Du är duktig på kommunikation och har en förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

I ditt uppdrag ingår följande arbetsuppgifter:

• Planera och genomföra egen undervisning i mindre grupp och/eller på individnivå som avser särskilt stöd.

• Utforma pedagogiska strategier tillsammans med våra pedagoger

• Ansvara för genomförandet av pedagogiska kartläggningar

• Upprätta ÅP och utvärdera insatserna

I uppdraget ingår även att hålla i utbildningsinsatser och handleda medarbetare samtidigt som du ingår i skolans elevhälsoteam. Dessutom ser vi även att evidensbaserad forskning är en naturlig del i ditt vardagsarbete och att du har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg som främjar elevens kunskapsutveckling.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst som speciallärare på 50-70 procent, ferie eller semestertjänst.

Du blir en del av ett engagerat och kompetent team där man känner och ser varandra. Som anställd får du friskvårdsbidrag. Vi tillämpar kollektivavtal i enlighet med Almegas Friskoleavtal.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till rektor Katri Salander rektor@ekoskolan.se, senast 30 juni.
Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tillträde augusti 2021.

Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba här?

Vi är alltid intresserade av att höra vad det finns för spännande personer som kan vilja jobba hos oss, även om vi kanske inte har någon ledig tjänst just i dag. Fyll i enkäten och berätta om dig, man vet aldrig vart det kan leda.